Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da muhteşem 30 Ağustos kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başlayan program Kerpe'de dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak kutladı

31 Ağustos 2021 Saat: 05:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.223 kez okunmuştur

Kandırada muhteşem 30 Ağustos kutlaması
Kandıra'da muhteşem 30 Ağustos kutlaması

Vatandaş toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen ve şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklere bir yenisi de Kandıra’nın Kerpe sahilinde eklendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başlayan programa Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Garnizon komutanı P. Alb. Semih Koç, Kandıra Belediye Başkan vekili İsmail Akalın, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Aydın Aşık, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve şehit yakınları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Maske takarak ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen törende önce Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında ise Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk büstüne çelenk koyuldu.

Kandıra'da Deniz Yıldızları Sualtı Sporları Kulübü üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümünü kutlamak için Kerpe sahilinde dev Türk bayrağı ve Atatürk resmi açtı.

Kerpe sahilinde gerçekleşen kutlamalara Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Cumhuriyet Savcısı, Garnizon Komutanı, Kandıra Belediye Başkan vekili İsmail Akalın, sahil güvenlik, kıyı emniyeti, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve şehit yakınları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda tekne eşlik ederken dalış kulübü üyeleri deniz yüzeyine açtıkları dev Türk bayrağı ve Atatürk resmi ile saygı duruşunda bulundu.Kulüp üyelerinin bu davranışı kıyıda bulunan vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑