Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Kandıra'da "Gelecek İçin Sanat Sergisi" açıldı

Kandıra'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Gelecek için Sanat Sergisi" açıldı.

8 Mart 2022 Saat: 23:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.894 kez okunmuştur

Kandırada Gelecek İçin Sanat Sergisi açıldı
Kandıra'da "Gelecek İçin Sanat Sergisi" açıldı

Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra Belediyesi ve Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu'nun desteğiyle Kandıra Yelkencioğlu Konağı'nda açılan sergide, 21 ülkeden 40 sanatçının 45 orijinal eseri yer alıyor.

Serginin açılışı, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, kamu kurumu yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Dünya Kadınlar Günü'nde ilçede uluslararası resim sergisi açılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bu güzel etkinliklerin sürmesini diledi.

Belediye Başkanı Adnan Turan da sanata, sanatçılara ve gençlere destek olmaya gayret ettiklerini anlatarak, "Değerli hocamız bu enerjisini, performansını bu özel günde değerlendirmek istedi. Biz de kendisini kırmadık. Bunun gibi organizasyonları yazın daha güzel atmosferde, önü ve arkası daha dolu olarak yeniden yapmayı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu Resim Öğretmeni Dr. Müberra Bülbül ise ilk sergilerini kasım ayında açtıklarını belirterek, "Sergimize 40 sanatçı içerisinden 8'ini davet ettik. Resim, dijital sanat ve fotoğraf üzerine birçok eser mevcut. Kendileri, cuma gününe kadar canlı resimler yapacaklar. Bunları da sergileyeceğiz." dedi.

Sergi, 14 Mart'a kadar gezilebilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑