Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kandıra'da feci kaza: 1 ölü 3 yaralı!

Kandıra'da cenaze törenine katılmak için yola çıkan vatandaşların bulunduğu otomobil, hafriyat kamyonu ile çarpışarak kullanılmaz hale geldi. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

6 Eylül 2021 Saat: 18:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.450 kez okunmuştur

Kandırada feci kaza: 1 ölü 3 yaralı!
Kandıra'da feci kaza: 1 ölü 3 yaralı!

Kaza, Kandıra Ömerli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, caddede seyir halinde olan U.E. idaresindeki 41 PZ 434 plakalı Kandıra Belediyesi’ne ait hafriyat kamyonu ile mahalleden caddeye çıkmak isteyen Teyfik A. idaresindeki 41 UE 468 plakalı Tofaş marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrula otomobil, yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Teyfik A., Muhammet T., Rıdvan E. yaralanırken, Fahrettin Tekel (67) hayatını kaybetti.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Fahrettin Tekel ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Cenaze törenine gitmek isterken canından oldu
Olay yerinde Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Fahrettin Tekel’in cenazesi otopsi incelemeleri için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü U.E. ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Öte yandan, otomobilde bulunan vatandaşların ise aynı köyde hayatını kaybeden bir yakınlarının cenazeye gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑