Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'da 'faaliyet raporu' onaylandı, Meclisi'nde görev dağılımı yapıldı!

Kandıra Belediyesi Nisan Ayı Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 6 madde karara bağlandı. Meclis toplantısında Kandıra Belediyesi'nin 2021 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile onaylandı.

7 Nisan 2022 Saat: 09:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.470 kez okunmuştur

Kandırada faaliyet raporu onaylandı, Meclisinde görev dağılımı yapıldı!
Kandıra'da 'faaliyet raporu' onaylandı, Meclisi'nde görev dağılımı yapıldı!

Kandıra Belediyesi 2022 yılı Nisan ayı meclis toplantısı Kandıra Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Kandıra Belediyesi Denetleme Komisyonu raporu okundu ve 2021 Faaliyet Raporu onaylandı. Raporun görüşülmesi sırasında kanun gereği Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yerini Meclis Başkan Vekili İrfan Kurt’a bıraktı.

Denetleme Komisyon Raporunun okunması ve ardından encümen üyelerinin belirlenmesine geçildi. Faaliyet Raporu meclis üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi. Yapılan oylama sonucu encümen, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Türlü İşler ve Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri belirlendi. 

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

*Yapılan oylamalarda Meclis Encümen Üyesi (AK Parti) Selahattin Okan, (AK Parti) İsmail Aysu seçildi.

*Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri (AK Parti) Sertan Kulaç, (AK Parti) Hamza Biçer, (AK Parti) Nazmiye Ceylan, (MHP) Fahri Buruş, (CHP) Mustafa Türk seçildi.

*İmar Komisyonu üyeleri (AK Parti) İsmaiL Akalan, (AK Parti) Mustafa Kurt, (AK Parti) İrfan Kurt, (MHP) İsmet Gürler, (CHP) Gürkan Çakır seçildi.

*Tarım ve Hayvancılık Komisyonu üyeleri (AK Parti) Hayri Çelik, (AK Parti) Murat Tonguç, (AK Parti) Bayram Küçükyılmaz, (MHP) Beyhan Şen, (İYİ Parti) Şaban Aksoy seçildi.

*Türlü İşler Komisyonu üyeleri (AK Parti) Ömer Bayraktar, (AK Parti) Merve Korkmaz, (AK Parti) Zeynep Cici Morgül, (MHP) Ertuğrul Özcan, (CHP) Birten Kaya seçildi.

FAALİYET RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ
Faaliyet Raporunun görüşülmesi, Norm Kadro cetvelinde değişiklik yapılmasının Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi ve 6. Gündem maddesi olan Tarıma elverişli olup değerlendirilemeyen arazilerin tespiti ve kiralanması hususu Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna havale edildi. Dilek ve temennilerin konuşulması ile meclis sonlandırıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑