Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra'da Elektrik Akımına Kapılan Genç Çiftçi Öldü

Kandıra Kırkarmut Mahallesinde Şaban Arslan (30) akşam vakti süt sağma makinesini kullanırken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

24 Nisan 2021 Saat: 01:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.801 kez okunmuştur

Kandırada Elektrik akımına Kapılan Genç Çiftçi Öldü
Kandıra'da Elektrik Akımına Kapılan Genç Çiftçi Öldü

Kandıra Kırkarmut Mahallesinde çiftçilikle geçimini sağlayan Şaban Arslan isimli 30 yaşındaki genç, akşam vakti süt sağma makinesini kullanırken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Edindiğimiz bilgilere ve iddialara göre Şaban Arslan isimli genç çiftçi, eski evlerini yıkıp yerine yenisini yapmak için bir müteahhit ile anlaşmıştı. İnşaatın kenarına bir elektrikçiye seyyar pano yaptırarak buradaki elektriği ahırda ve İnşaatta kullanacaktı. Akşam vakti ahıra giren ve süt sağma makinesini kullanmaya çalışan Arslan, bir anda elektrik akımına kapıldı.

Olayı fark eden amcası İrfan Arslan hemen şalteri indirdi. Ardından da 112 acil yardım hattını aradı. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede 112 Acil Sağlık Ekibi ve Jandarma ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesi sonrası M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz genç çiftci'nin cenazesi adli işlemler için Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kandıra ilçe Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑