Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da din görevlileri bir araya geldi

Kandıra Belediye Başkanı Turan 1-7 Ekim arası "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Kandıra'da görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi.

6 Ekim 2020 Saat: 20:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.005 kez okunmuştur

Kandıra'da din görevlileri bir araya geldi
Kandıra'da din görevlileri bir araya geldi

Ağırlıklı olarak dernek temsilcilerinin ve yöneticilerin katıldığı toplantıda din görevlilerinin istek, talep ve önerilerini dinleyerek ilgili birimlere talimat veren Başkan Turan, “Camilerimiz bir ibadet yeri olmakla birlikte toplumumuzu birleştirici özelliği ile insanın maneviyatını güçlendiren, moral veren yerlerdir. Bunun yanı sıra din görevlilerimiz ise dini bilgileri halkımıza doğru bir şekilde anlatarak gelecek nesillere aktarılmasında kilit bir rol oynamaktadırlar” dedi.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Belediye Başkanı Adnan Turan’ın yanı sıra, Kandıra Din Görevlileri Derneği Başkanı Yusuf Çakar, Kandıra Hafızlar Derneği Başkanı Muhammed Er, Diyanet Birlik - Sen İl Temsilcisi Ali Sarıkaya, Din Bir-Sen İl Temsilcisi Nevzat İpek, Diyanet Birlik-Sen İlçe Temsilcisi Resul Dinç, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Erhan Durmuş, Türk Diyanet Vakıf - Sen İlçe Temsilcisi Güngör Özcan, Mil Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Şahin Taşan ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulan toplantı, Kandıra Belediyesi’nin ilçede ve camilerde gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirilmesiyle sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑