Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da denize giren bir kişi boğuldu!

Kandıra’da Cebeci Pembe Kayalar mevkisinde denize giren şahıslardan 1 kişi kurtarılmazken, diğer şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

31 Ağustos 2019 Saat: 13:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.434 kez okunmuştur

Kandıra'da denize giren bir kişi boğuldu!
Kandıra'da denize giren bir kişi boğuldu!

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Sabah saat 10.30 sularında Cebeci Pembe Kayalar mevkisinde Mehmet Sağlam (71) ve Ahmet Yılmaz (42) serinlemek amacıyla denize girdi.  Ancak şahıslar bir süre sonra denizde batıp çıkmaya ve gözden kaybolmaya başladı. Olayı fark eden vatandaşlar, hemen şahısları kurtarmak için müdahalede bulundu. Olay yerine deniz polisi, sahil güvenlik ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kocaeli Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri sevk edildi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinden geldiği öğrenilen Mehmet Sağlam ekiplerin çalışması sonucu baygın halde denizden çıkartıldı. Sağlık ekipleri Sağlam’ın hayatını kaybettiğini belirlerken,  Ahmet Yılmaz ise M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yılmaz’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili jandarmanın tahkikatının devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Akyazı'nın tanınmış simalarından olan Mehmet Sağlam'ın eski bir gazeteci olduğu öğrenildi. Uzun süredir emekliliğini yaşayan Mehmet Sağlam bir süredir yaptığı resimlerle Akyazı'da adından söz ettiriyordu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑