Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Kandıra'da Balık Yakalama Yarışması öncesi sahilde kıyı temizliği

26-27-28 Ağustos tarihlerinde Kandıra'da yapılacak Uluslararası Balık Yakalama Yarışması öncesi farkındalık için kıyı temizliği yapıldı

25 Ağustos 2022 Saat: 10:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.551 kez okunmuştur

Kandırada Balık Yakalama Yarışması öncesi sahilde kıyı temizliği
Kandıra'da Balık Yakalama Yarışması öncesi sahilde kıyı temizliği

Kocaeli Uluslararası Balık Yakalama Yarışması, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 26-27-28 Ağustos tarihlerinde Kandıra'da yapılacak. Yarışma öncesinde farkındalık oluşturmak ve yarışmayı duyurmak için Kandıra’nın endemik Kum Zambaklarına ev sahipliği yapan Uzunkum Tabiat Parkı’nda kıyı temizliği yapıldı. Yarım gün süren etkinlikte yaklaşık 500 kg atık toplandı.

26-27-28 AĞUSTOS’TA YARIŞMA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kandıra Belediyesi, İmeak Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Doğa ve Su Sporları Kulübü işbirliğiyle Uluslararası Balık Yakalama Yarışması gerçekleştirilecek. 26-27-28 Ağustos tarihlerinde Kandıra Uzunkum Sahili’nde yapılacak ve Karadeniz’de dünyada ilk defa yapılacak olan Uluslararası Balık Yakalama Yarışması öncesinde anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

KIYI TEMİZLİĞİ
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı gözetiminde Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Doğa ve Su Sporları Kulübünün katılımıyla yarışmanın yapılacağı Kandıra’nın endemik Kum Zambaklarına ev sahipliği yapan Uzunkum Tabiat Parkı’nda kıyı temizliği yapıldı.

500 KG ATIK TOPLANDI
Azerbaycan, Hollanda, Yunanistan, Güney Afrika, Polonya ve Türkiye’nin 13 ayrı ilinden gelen sporcular Uzunkum Tabiat Parkında kıyı temizliği yaptı. Yarım gün süren etkinlikte yaklaşık 500 kg atık toplandı. Toplanan atıklar “Avrupa Çevre Ajansı Deniz Çöpleri İzleme Programı” kapsamında Karakterizasyon çalışması yapılarak sergilendi. Program sonunda katılımcılara mancarlı pide ve ayran ikramı yapıldı. Kıyı temizliği etkinliği hatıra fotoğrafları çekimiyle tamamlandı.

PLAJ TEMİZLİĞİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Avrupa Çevre Ajansı Deniz Çöpleri İzleme Programı” doğrultusunda Mavi Bayrak Programı yürütücüsü Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) işbirliğiyle Kandıra ilçesinde Sardala Koyu ve Kefken adası dahil olmak üzere 5 sefer plaj temizliği etkinliği yaptı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑