Emekli Yarbay Çetin Ertaş (74), İzmit Yahya Kaptan’da yolun karşısına geçerken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Yahya Kaptan Camii’nden kaldırılarak Kent Mezarlığı’na defnedilecek.
Kandıra’nın tanınmış ailelerinden, merhum inşaat ustası Mehmet ve Makbule Ertaş’ın oğlu Emekli Yarbay Çetin Ertaş (74), İzmit’te geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Kocaeli Şehir Hastanesi’nde Kurtarılamadı
Edinilen bilgilere göre, İzmit Yahya Kaptan Pazarı’na arabasıyla giden Ertaş, aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Ertaş, ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Saygın Bir İsimdi
Hayatı boyunca hem görevde hem de emeklilik yıllarında çevresinde saygıyla anılan Çetin Ertaş, evli ve iki çocuk babasıydı. Disiplini, aileye bağlılığı ve nezaketiyle bilinen Ertaş’ın vefatı, Kandıra’da ve dost çevresinde derin üzüntüye yol açtı.
Cenaze Programı
Merhumun cenazesi, bugün (Pazartesi) (Migros yanındaki) İzmit Yahya Kaptan Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’na toprağa Verilecek.
Başsağlığı
Kandıra’nın Sesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.