Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra Ziraat Odası, Yeni Binasına Kavuşuyor

Kandıra Belediyesi ve Kandıra Ziraat Odası arasında yürütülen ortak proje kapsamında yapılması planlanan yeni hizmet binası inşaatı başlıyor.

18 Aralık 2018 Saat: 10:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.585 kez okunmuştur

Kandıra Ziraat Odası, Yeni Binasına Kavuşuyor
Kandıra Ziraat Odası, Yeni Binasına Kavuşuyor

Kandıra Belediyesi ve Ziraat Odası Başkanlığı ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak amacıyla Aydınlık Mahallesi Nihat Erim Caddesi’nde bulunan ve her iki kurumunda mülkiyetleri olan arsaları birleştirerek ortak proje yapma kararı almıştı.

İHALEYE ÇIKIYOR

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er’in ortak proje kapsamında yapılan protokol gereği inşa edilecek bina zemin dahil beş katlı ve toplamda 800 metrekare olacak. Zemin, birinci ve ikinci katlar Kandıra Ziraat Odası’nın kullanımına kalırken, üçüncü ve dördüncü katlarda Kandıra Belediyesi ek hizmet binası olarak kullanılacak. Tüm hazırlıkları tamamlanan projede önümüzdeki günlerde ihale edilerek inşaat çalışmaları başlayacak.

“HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kurumlar arası iletişim ve işbirliğini her zaman önemsediklerini belirten Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken “Tarım ilçesi olan Kandıra’mızda tarımda verimliliği artırmak için çiftçimizle, odalarımızla birlikte hareket ediyoruz. Günümüz şartlarında çiftçimize hizmet vermede yeterli olamayan İlçe Ziraat Odamızın hizmet binasını yenileme kararı aldık ve önümüzdeki günlerde de inşaat çalışmaları başlayacak. Hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑