Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Çetin, Adnan Turan’a öyle şeyler söyledi ki…

Kandıra Belediye Başkanlığı görevini dün Erol Ölmez’e devreden Adnan Turan, bir de geride kalan 5 yılıyla ilgili önemli bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Kandıra Ziraat Odası Erdal Çetin öyle şeyler söyledi ki…

10 Nisan 2024 Saat: 01:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.192 kez okunmuştur

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Çetin, Adnan Turan’a öyle şeyler söyledi ki…
Kandıra Ziraat Odası Başkanı Çetin, Adnan Turan’a öyle şeyler söyledi ki…

Beş yıl boyunca Kandıra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Adnan Turan dün görevini Kandıra Belediye Başkanı seçilen Erol Ölmez’e devretti. Adnan Turan görevini devrettikten sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Adnan Turan geride kalan 5 yılda yaptığı işleri sıralayarak, bütçeye göre yüzde 25 oranındaki borç yükünü yüzde 1,44’e düşürdüğünü, 5 yılda Kandıra Belediyesine 429 arazi kazandırıldığını, 81 adet araç, iş makinesi ve ekipman kazandırıldığını ifade etti.

YA BİLİNMEYENLER!

Eski başkan Adnan Turan’ın bu açıklamasının ardından Kandıra ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, sert bir açıklama yayınladı. Farklı detayları gündeme getiren Erdal Çetin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Geçmiş dönem Kandıra Belediyesi Başkanının sosyal medya hesabından yapmış olduğu basın açıklaması sonrası ya bilinmeyenler!!!!!!!!

OLMAZ DEDİNİZ

Gönül isterdi ki gitmeden önce nezaket gösterip ziyaret etseydi yüzüne söyleme şansımız olsaydı.. Kandıra Belediye Başkanlığı ile Ziraat Odası Başkanlığımız aynı senede başladığı için beş yıl beraber çalışma şansımız oldu.bizlerinde Kandira’da özellikle Tarım ile projelerimiz olduğunu gelin hayata geçirelim dediğimiz projelerden birkaçı….
1… Ziraat Odası ve Belediye Başkanlığı ortak projesi olarak Ziraat Odası tarafından yapılan hizmet binasının 3 ve 4 düncü katları Belediye Başkanlığına ait.ozellikke ilçemizde kamuya ait konaklama yerine ihtiyaç hat saftada, bu iki kata altı tane çok güzel ,( ilçemize gelen kime verilirse verilsin) misafirhane yapalım dedik ,ne Oda nede Belediye bir kuruş harcamadan Odanın çalıştığı firmalar tarafından yapılacak dedik,siz başka projelerimiz var olmaz dediniz…

YÜKLENDİ

2… İlçemizde üretici ürünlerini satarken yok parasına satmak zorunda kalıyor satamazsa geriye götürüp hiç bir şey kazamayacağindan mecburen satıyor.gelin bunun için öncülük yapalım üretici birliği kuralım(bunu Kaynarca ilçemiz yaptı)bunun için yer tahsis yapın hayata geçirelim,.bu kompleks olsun içinde soğuk hava deposu.kantari.cok amaçlı deposu ve bekleme salonu olsun dedik proje çalışması bile yapmıştık.siz beş yıl içersinde yer bulamadınız, giden Kaymakamımiz yer tahsisi yaptı siz uygun görmediniz buda kaldı….

İLÇE KONTEYNER ÇÖPLÜĞÜ OLDU

3… özellikle ilçemizde tarım alanları korunması için defalarca dile getirdiğimiz tarım alanlarında yapıya izin vermeyin,buralara yapı yapanlar daha sonra köylerde yaşayan çiftçilerimizin ahır ıni ,hayvanının gübre kokusunu ,yapmış olduğu slaj depolarının kokusundan rahatsız olup şikayet ettiklerini ve kanunen haklı sayıldığını almış oldukları tarlaya yaptıkları konutlara gitmek için üç beş tarım alanının içinden yol verildiğini buda yıllardır geçimini tarım ve hayvancılık yaparak saglayanlari mağdur ediyor dedik siz kulak bile vermediniz sonucundan İlçemizi konteyner çöplüğüne dönüştürdünüz……

BEŞ YIL ÇABUK GEÇİYOR

4….Daha sizin ve benim görevimizin ilk yılında sizlerle beraber ortak projemiz olsun gelin çiftcilerimizi bilinçli tarım yapılması konusunda yardımcı olalım toprak tahlili yapalım ücretsiz olsun ki vatandaşlar faydalansın, siz gerek yok diyerek geri çevirdiniz, Allah’tan daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız projemize destek verdi de hayata gecirebildik ve devam ediyoruz .ve dahası da var saymakla bitmez ama ben şunu demiştim beş yıl çabuk geçer kıymetini bilin dönüp keşke demektende yapsakdik deme şansınız olmaz ve bitti.simdi aynı şekilde yeniden görev verilen Belediye Başkanımıza da aynı şekilde beş yıl çok çabuk geçiyor unutma demekten başka bir tavsiyemiz olamaz. Saygılarımla.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑