Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra yolunda feci kaza: Yaralılar var

İzmit Kandıra yolunda Sarıhocalar Hayvan Barınağı arasında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

24 Temmuz 2019 Saat: 18:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.519 kez okunmuştur

Kandıra yolunda feci kaza: Yaralılar var
Kandıra yolunda feci kaza: Yaralılar var

Kaza İzmit-Kandıra yolu Sarıhocalar Hayvan Barınağı arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Cemalettin Boz  idaresindeki  54 ZL 771 plakalı otomobil, İzmit istikametinden Kandıra istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen Rahmi Başhan idaresindeki  41 RS 206 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Bahşan’ın kullandığı otomobil takla atarak yolun kenarına savulurken kaza nedeniyle Kandıra yolunun her iki yönü de trafiğe kapandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayati tehlikeleri yok

Kazada her iki araç sürücüsü ve Bahşan’ın kullandığı otomobilde bulunan yolcu ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesi ve Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazada kullanılamaz hale gelen otomobiller çekicilerle otoparka götürüldü. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verilirken jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑