Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra’ya yeni hizmet binası

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni hizmet binası kazandırıyor.

3 Ağustos 2018 Saat: 07:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.754 kez okunmuştur

Kandıra’ya yeni hizmet binası
Kandıra’ya yeni hizmet binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Belediyesi için yeni hizmet binası inşa ediyor. Kandıra’nın Akdurak Mahallesi’nde inşaatına başlanan yeni belediye binası 491 ada 1 parselde inşa ediliyor. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arazi üzerinde hayata geçirilen hizmet binasının inşası Elyapı Beton yüklenici firması tarafından yürütülüyor. İnşa alanında başlayan çalışmalar kapsamında yapının temel ve hafriyat uygulamaları yapılıyor.

MODERN BİR YAPI

Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak bina Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere kazandırdığı üçüncü belediye hizmet binası olacak. Geçtiğimiz yıllarda Başiskele ve Karamürsel belediyeleri için yapılan modern hizmet binalarında vatandaşlara da hizmet veriliyor. Kandıra Belediyesi için yapılan yeni bina da modern bir yapı olacak.

ÜÇ BLOK’TAN OLUŞUYOR

İki uzun bir kısa olma üzere üç blok halinde inşa edilecek olan olan bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde inşa edilecek. Bina tam donanıma da sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark bulunacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, duş, arşiv alanları olarak kullanılacak.

HİZMET ALANLARI

Üst borum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. Yapının zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları inşa edilecek. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak kullanılacak. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da bulunacak.Proje 450 günde tamamlanarak hizmete girecek.

 

 

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
umutlu 30.08.2018 20:52
Bu bina Kandıra merkeze yapılıyor.Şunu anlıyamıyorum.Kandırada park sorunu var ve bu binanın altına 44 araçlık park yapılıyor.Yazıktır günahtır.En azından bu binanın altına 500 araçlık park yapılabilirdi.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑