Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Kandıra turizmine destek artacak

Kan

29 Nisan 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.512 kez okunmuştur

Kandıra turizmine destek artacak
Kandıra turizmine destek artacak
Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş ve AKP Belediye Meclis Üyesi Erkan İşler, Kandıra’ya turizm alanında büyük destek sağlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı makamında ziyaret ettiler. Demircan’ın Kandıra turizmine verdiği desteklerden dolayı kendisine plaket takdim eden Güneş ve İşler, Kandıra yoğurdu hediye etmeyi de ihmal etmedi.
ÜNLÜ BİRÇOK İSİM ZİYARET ETTİ Beyoğlu Belediyesi’nin Kefken Yaz Kampı’na verdiği destek sayesinde ilçeye son 9 yılda 153 bin 475 kişi ziyaret etti. Bu isimlerin başında ünlü bir çok isim yer alıyor. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Toptaş, AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan gibi isimler, Kefken Yaz Kampı’nı ziyaret eden ünlü isimlerin başında geliyor.
ÜNİVERSİTESİ İÇİN DESTEK Güneş ve İşler’in kendisini ziyaret etmesinden oldukça memnun olduğunu belirten Demircan, plaket ve hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Kandıra’ya ciddi tanıtım katkısı yapan Demircan, Kandıra turizmine daha fazla destek sağlayacağını ifade etti. Bunun yanı sıra 4 yıllık üniversite oluşum komisyonu başkanı olan Erkan İşler, 4 yıllık üniversitenin Kandıra’ya gelmesi için Demircan’dan destek istedi. Demircan, üniversitenin yapım aşamasında her türlü desteği vereceğinin sözünü verdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑