Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

‘Kandıra, turizm kenti olma yolunda’

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, son yıllarda yapılan yatırımlarla Kandıra’nın, özlenen turizm kenti olma yolunda hızla ilerlediğini savundu

13 Ağustos 2012 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.953 kez okunmuştur

‘Kandıra, turizm kenti olma yolunda’
‘Kandıra, turizm kenti olma yolunda’
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan her fırsatta sahilleri eleştiren CHP’li milletvekillerine seslendi. Kan, geçtiğimiz günlerde Kandıra sahillerini gezen ve “Burası içler acısı” yorumunu yapan CHP’lilere de yanıt verdi: “CHP’li vekiller, sahillerimizin halinin içler acısı olduğunu söylemiş olabilir. Bu durum geçmişten gelen olumsuzlukları ortadan kaldırma sırasında oluşmuştur” dedi. Kandıra’nın hak ettiği turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Kan, “Gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve yan kuruluşu İSU, gerekse Kandıra Belediyesi’nin bir süredir ilçede başlattığı alt ve üstyapı seferberliği, Kandıra’nın adeta çehresini değiştiriyor” açıklamasında bulundu.
SIKINTI OLMASI NORMAL İlçenin tamamında yürütülen çalışmalar nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanmasının doğal olduğunu belirten Cengiz Kan, özellikle geçtiğimiz günlerde CHP’li vekillerin Kandıra sahillerinde yaptığı inceleme gezisine atıfta bulunarak, “CHP’li vekiller, sahillerimizin halinin içler acısı olduğunu söylemiş olabilir. Bu durum geçmişten gelen olumsuzlukları ortadan kaldırma sırasında oluşmuştur. Ancak bu, uzun yılların yarattığı bir sorundur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek, geçmiş dönemlerdeki yönetimlerin hiçbir çalışma yapmaması nedeniyle dağ gibi birikmiş sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bu noktada da bazı sıkıntılar olması normaldir” dedi. HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK Cengiz Kan, Kandıra’nın 2009 yılından bu yana önemli yatırımlar aldığının altını çizerek, “Miktarı 200 milyon lirayı bulan yatırımlar sayesinde Kandıra, gerçekten de turizm kenti olma yolunda ilerliyor. Bugün Bağırganlı, Cebeci, Kefken ve Kerpe sahillerinde çok güzel işlere imza atılıyor. Altyapının tamamına yakını bitti. Üstyapıda da ciddi bir mesafe alındı. Üstelik bu hizmetleri yerine getirirken, Kandıra’ya tatile gelen vatandaşlarımızın da rahat bir tatil yapmalarını sağlıyoruz. Vatandaşlarımız şuna emin olsun ki, Kandıra hak ettiği değere kavuşacaktır” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑