Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Sele Teslim Oldu

Sakarya ve çevresinde etkili olan şiddetli sağanak yağış Kandıra’yı da vurdu. İlçe genelinde pek çok bölge sular altında kaldı.

1 Ekim 2018 Saat: 06:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.549 kez okunmuştur

Kandıra Sele Teslim Oldu
Kandıra Sele Teslim Oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Sakarya ve çevresi için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapılırken sabah saatlerinde yağışlı hava etkisini gösterdi. Sakarya'nın kuzey ilçelerinde, saat 10.00 sıralarında başlayan sağanak yağış önce Kaynarca'yı vurdu. Öğlen saatlerinde fırtına şeklinde başlayan hava muhalefetinin sağanak yağışa dönüşmesi sornasında Kandıra'nın bir çok yerinde de köprüler sular altında kalırken yetkililer kapanan yolları açmak için seferber oldular. 

KANDIRA'DA YAĞIŞ ETKİLİ OLDU 

İlçede sabah saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle Ağva İstanbul Caddesi, Akbal mahalesi ve Kanlıdere taştı, bazı tarım alanları su altında kaldı. Kışla ve Akbal Köprüsü ile bazı cadde ve sokaklarda ise ulaşım bir süre aksadı. Öte yandan Seyrek, Pınardüzü, Pınarlı, Lokmanlı, Kumcağız, Mithatpaşa, ve Kurtyeri bölgelerinde yağış nedeniyle kısmı taşmalar yaşanırken trafik kontrollü olarak sağlandı. Sahil kesimlerinde bulunan tatilciler yağış nedeniyle zor anlar yaşadı.  Kocaeli Büyükşehir ile Kandıra Belediyesi ve İSU ekipleri, su baskınlarının yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑