Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra sahillerindeki boğulmalar Meclis’e taşıdı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kandıra sahillerinde yaşanan boğulma vakalarını TBMM'ye taşıdı. Türkkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sahillerin yasaklanması ve önlemlerle ilgili 3 soru yöneltti

28 Ağustos 2020 Saat: 22:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.233 kez okunmuştur

Kandıra sahillerindeki boğulmalar Meclis’e taşıdı
Kandıra sahillerindeki boğulmalar Meclis’e taşıdı

Kandıra sahillerinde yaşanan boğulma vakaları ile ilgili gazetemizin haberinin ardından İYİ Parti Grup Başkanı Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına soru önergesi verdi. Bakanlığa boğulma vakaları ve alınması gereken önlemlerle ilgili 3 soru yönelten Türkkan, alınacak önlemlerin ve yasaklamaların ne zaman yapılacağı ile ilgili bilgi verilmesini istedi. 15 Haziran’dan bu yana Kandıra sahillerinde 1579 kişi kurtarılması ve cankurtaran hizmeti verilmeyen sahillerde ise 14 kişi yaşamını yitirmesi ile ilgili önerge veren Türkkan, 3 sorusuna yanıt istedi.

3 SORU YÖNELTTİ
Türkkan bakanlığa, “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cankurtaran hizmeti verdiği sahiller neye göre belirlenmektedir, bu konuda nasıl bir yol izlenmektedir? Boğulmaların tamamı cankurtaran hizmeti verilmeyen koy ve plajlarda gerçekleşmiştir. Bu nedenle bu sahillerde de bu hizmetin verilmesi düşünülmekte midir, Belediye’nin bu yönde bir çalışması bulunmakta mıdır? Boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla yeni birtakım düzenlemeler getirilmesi, ya da ekiplerin bulunmadığı yerlerde denize girmenin yasaklanması ve bu doğrultuda birtakım tedbirler alınması düşünülmekte midir, bu tedbirler neler olacaktır, hangi tarihten itibaren uygulamaya geçirilecektir?” sorularını yöneltti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑