Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Sahillerinde Tekne Turları Başladı

Kandıra sahillerindeki yeşil ile mavinin birleştiği birbirinden güzel koylar ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen tatilciler için müjde; Kandıra sahillerinde gezi teknesi seferleri başladı.

7 Haziran 2019 Saat: 00:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.891 kez okunmuştur

Kandıra Sahillerinde Tekne Turları Başladı
Kandıra Sahillerinde Tekne Turları Başladı

Karadeniz'in gözde yaz turizm merkezlerinden Kandıra, keşfedilmeyi bekleyen bakir koyları ve mavi bayraklı plajlarıyla her geçen gün ziyaretçi sayısını artırmaya devam ediyor.  Kandıra sahillerindeki yeşil ile mavinin birleştiği birbirinden güzel koylar, doğal güzellikler bundan böyle tekne turları ile gezilebilecek.

ROTA: KEFKEN – PEMBE KAYALAR – CEBECİ – KEFKEN ADASI - KERPE

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal’ın girişimleri ile hayata geçirilen proje ile Kandıra Sahilleri tekne turları ile geziler Ramazan Bayramı itibariyle başladı. Yerli ve yabancı turistlerin ilçemizin doğal güzelliklerini denizden izleyerek gezebileceği tekne turu Kefken Limanı’ndan hareket ediyor. Gezi güzergahı olarak Kefken, Pembe Kayalar, Cebeci, Kefken Adası ve Kerpe olarak belirlenmiş durumda.

İLÇEMİZE TEKNE TURU TURİZMİNİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Tur organizatörü Hasan Kaptan yaptığı açıklamada; “Tekne turlarımız Ramazan Bayramı itibariyle başladı. Kandıra Kaymakamımız Mehmet Ünal Bey’in girişimleri ile gezilere başladık. Talep artışına göre büyük tur tekneleri ile ikramlarımızı da artırarak ilçemize tekne turu turizmini kazandırmak istiyoruz. Özellikle Kefken Adası ve Pembe Kayaların doğal güzellikleri denizden izlemek isteyen birçok tatilci rezervasyon ile turlarımıza katılıyor. Tekne turlarımızı şu an kişi başı 30 TL, bu miktar taleplere ve ikramlara göre değişebiliyor. Tekne turumuz 7 Haziran Cuma günü de Saat: 15:00’da Kefken Limanından hareket edecek. Şuan için sabit bir hareket saatimiz yok ancak tekne turlarımız için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen tatilcilerimiz 0532 438 22 55 numaralı telefondan bizlerle iletişime geçebilirler.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑