Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra protokolü bayramlaştı

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programı, ilçede görev yapan tüm siyasileri, kurum idarecileri, STK’ları, muhtarları ve ilçe halkını bir araya getirdi.

22 Ağustos 2018 Saat: 10:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.717 kez okunmuştur

Kandıra protokolü bayramlaştı
Kandıra protokolü bayramlaştı

Kuran bayramı dolayısıyla Kandıra’da düzenlenen kent bayramlaşması Belediye Çay Bahçesi’nde gerçekleşti. Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı Ünal Köken’in ev sahipliği yaptığı programa geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kandıra Garnizon Komutanı, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Saadet PartisiKandıra İlçe Başkanı Ramazan Arslan, kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Birlik beraberlik vurgusunda bulunan Başkan Köken, saygı, sevgi, yardımlaşma ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını  belirtti.  Bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın  yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günler olduğunu anlatan Başkan Köken, Kandıra'nın da bu birlik ve kardeşlik ortamını en iyi şekilde yansıttığını ifade etti.

 

Kandıra'daki bayramlaşma törenine katılan dönem Başbakan Yardımcısı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ise yaptığı konuşmada milli bayramlarımız, dini bayramlarımız bizi toplum olarak bir arada tutan en önemli günlerimizdir. Bin yıldır bu coğrafyada devam eden bayramlarımız, örf ve adetlerimizle ayaktayız. Farklı renk , ırk ve dünya görüşlerimizle aynı coğrafyada var olduk dedi. 

 

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ise davete katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Umarım bu bayram İslam alemi için barışın, huzurun geldiği, Bu temennilerle başta ülkemiz ve tüm Müslüman âlemi olmak üzere insanların barış, huzur ve muhabbet ortamı içerisinde bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑