Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Pınarlı Deresi ıslah edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra’da bulunan Pınarlı deresinin ıslah çalışmaları ile yağmursuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladı.

3 Mayıs 2022 Saat: 04:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.041 kez okunmuştur

Pınarlı Deresi ıslah edildi
Kandıra Pınarlı Deresi ıslah edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok noktada dere ıslah çalışmaları gerçekleştiren İSU, Kandıra ilçesinde bulunan Pınarlı deresinin ıslah çalışmaları ile yağmursuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladı.

Kandıra Pınarlı Mahallesi’nde bulunan derede ıslah çalışması ile birlikte kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı hattı imalatları gerçekleştirildi. 2021-2022 yılı yatırım programı kapsamında Kandıra ilçesi Pınarlı mahallesinde dere ıslah çalışmaları kapsamında örme taş duvar imalatı ile 286 metre uzunluğunda ıslah çalışması yapıldı.

Çalışmalar kapsamında 263 metre yağmur suyu hattı imalatı ile birlikte 182 metre uzunluğunda kanalizasyon altyapı çalışması gerçekleştirildi. Pınarlı deresinde korkuluk çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte insan ve çevre güvenliği sağlanarak modern bir çehreye kavuşulmuş olunacak. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑