Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Kandıra Panayırı açıldı

Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Harmansonu Panayırı renkli görüntülerle açıldı. Panayırın ilk gününde en iyi yoğurt üreticilerine ödülleri verildi.

27 Ağustos 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.744 kez okunmuştur

Kandıra Panayırı açıldı
Kandıra Panayırı açıldı

Kandıra Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve 3 gün sürecek Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Harmansonu Panayırı açıldı. Açılış törenine; Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Derince Merkez Eğitim Komutanı Ali Kocatürk, Kandıra Jandarma Bölük Komutanı İlker Emirze, Kandıra Emniyet Müdür Vekili Ali Çalışkan, Kandıra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz, köy muhtarları ve çok sayıda Kandıralı katıldı.
HERKESE HİTAP EDİYOR Panayırın açılış konuşmasını yapan Başkan Cengiz Kan, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederken, bu tarz kültürel organizasyonların önemine değindi. Kandıra’nın geçim kaynağının tarım olduğunu belirten Kan, 7’sinden 70’ine kadar herkesin katılım göstereceği program hazırladıklarını söyledi ve bir haftadan beri gecesini gündüzüne katarak çalışan Kandıra Belediye personeline teşekkür etti. Konuşmasının ardından Cengiz Kan ve protokol üyeleri, tek tek stantları gezerek zirai aletler hakkında bilgi aldı.
ÜRETİCİLERE ÖDÜL Coşkulu bir başlangıç yapan Gıda Tarım Hayvancılık ve Harmansonu Panayırı kapsamında düzenlenen en iyi yoğurt üreticisi yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. 303 puanla 1. olan Vahdettin Soydan’a ödülünü Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, 274 puanla 2. olan Sami Altaş’a ödülünü AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, 265 puanla 3.olan Mehmet Duysak’a ödülünü Derince Merkez Eğitim Komutanı Ali Kocatürk takdim etti. Ödül töreninin ardından birinci gün etkinlikleri sona ererken, belediye tarafından hazırlanan anı defteri katılımcılar tarafından dolduruldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑