Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Nüfus Müdürlüğü, yeni konseptine kavuştu

İçişleri Bakanlığı'nın Türkiye genelinde nüfus müdürlüklerine getirdiği tek tip konsepte uygun hale getirilen Kandıra Nüfus Müdürlüğü’nün açılışı yapıldı.

2 Aralık 2021 Saat: 10:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.289 kez okunmuştur

Kandıra Nüfus Müdürlüğü, yeni konseptine kavuştu
Kandıra Nüfus Müdürlüğü, yeni konseptine kavuştu

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Konsept Nüfus Müdürlüğü” uygulaması kapsamında yenilenen Kandıra Nüfus Müdürlüğü, önceki gün yapılan törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser, Kandıra İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı ve kurum idarecileri katılım sağladı.

“KANDIRALILARA HAYIRLI OLSUN”

Bir süredir devam eden tadilat çalışmaları nedeniyle hizmetlerini küçük bir bölümde sürdüren Kandıra Nüfus Müdürlüğü, yepyeni modern bir görünüme kavuşan yeni konsepti ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Açılışta konuşan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser, “İl genelinde 8. nüfus müdürlüğümüzde yeni konsept hayata geçiyor. Kandıra’da hizmet alan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ise gayretlerinden dolayı ilçe ve il nüfus müdürlerine ve desteklerini esirgemeyen Kandıra Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Hem personelimiz güzel bir ortama kavuştu hem de halkımız için iyi bir kamu hizmeti alanı oluştu. Herkes için hayırlı olsun” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑