Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra Myo'nun Yardımları sürüyor

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu, 2008'2009 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi'ni akademik etkinliklerin yanı sıra düzenlediği yardım ve destek kampa...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.517 kez okunmuştur

Kandıra Myo'nun Yardımları sürüyor
Kandıra Myo'nun Yardımları sürüyor

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu, 2008–2009 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’ni akademik etkinliklerin yanı sıra düzenlediği yardım ve destek kampanyalarıyla da oldukça yoğun geçirdi.

 

KOU Kandıra Meslek yüksekokulunun proje dersleri kapsamında düzenlediği kampanyalar, üniversite öğrencileriyle Kandıra halkını bir araya getirmekle kalmayıp çeşitli ihtiyaçların giderilmesi hususunda da etkili oldu. Sosyal sorumluluk duygusunu geliştirmek ve toplumsal duyarlılığı pekiştirmek amaçlı yürütülen proje derslerinde düzenlenen kampanyalardan bazıları şunlar:

Halkla İlişkiler programından iki öğrenci, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ayhan rehberliğinde yürüttükleri bir çalışmayla Muş’un Bulanık ilçesindeki bir köy okuluna kitap yardımında bulundu. Toplanan 700 kitaptan 500’ü, söz konusu okula gönderilirken 200 kadar kitap da Kandıra Yunus Emre İlköğretim Okulu’na bağışlandı.

 

Okulu boyadılar

Bankacılık programından bir grup öğrenci, Öğr. Gör. Nilay Kaleli rehberliğindeki bir organizasyonla Kandıra Balaban Köyü Taşambar İlköğretim Okulu’nun iç ve dış boyama işlemini -malzeme teminini de üstlenerek- gerçekleştirdi; başka bir grupsa, aynı okulun öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve giysi yardımıyla destekte bulundu. Bankacılık programı öğrencilerinden bir grup, Kandıra Eğercili Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 50 öğrenciye kırtasiye malzemesi ve kitap yardımında bulunurken, başka bir grup da aynı okulun 50 öğrencisine giysi yardımı yaptı. Bankacılık programı öğrencilerinin düzenlediği kampanyalar bunlarla da sınırlı kalmadı. “Kırsaldaki Engelliler” adlı projeyi yürüten öğrenci grubu, Kandıra Karaağaç köyündeki engelli yurttaşlarımıza tıbbî malzeme sağlanmasını ve bunun, ulaştırılmasını üstlendi.

 

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑