Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra METEM'in kermesi ilke imza attı.

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra ATL METEM(Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi)"in Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi'nde düzenlenen kermesine katıldı. Kandıra ATL M...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.661 kez okunmuştur

Kandıra METEM'in kermesi ilke imza attı.
Kandıra METEM'in kermesi ilke imza attı.

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra ATL METEM(Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi)’in Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde düzenlenen kermesine katıldı. Kandıra ATL METEM’de kaymakam Erkal ile masa tenisi maçı yaptı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra ATL METEM(Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi)’in Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde düzenlenen kermesine katıldı. Buradan okula geçerek, Kandıra ATL METEM’in eksiklerini yerinde gören Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal ile çekişmeli bir masa tenisi maçı yaptı.

 

OKULUN KERMESİNE KATILDI

Kandıra ve İzmit esnafının destekleriyle gerçekleşen ve gıda, giyim, mutfak eşyası gibi malzemelerin satıldığı kermesin açılışında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’yı ve Kandıralılar’ı çok seviyorum. Kandıra’da hayvancılığı, tarımı ve turizmi geliştirmemiz gerekiyor. Kandıra sahilleri dünyanın en güzel sahilleri. Ben Kandıra’da, Kandıra’nın güzelliklerinde dinleniyorum. Kandıra’da ne kadar çalışırsam çalışayım, yorulmuyorum. Büyükşehir olarak, tüm imkanlarımızı okullarımız ve eğitim kurumlarımız için seferber ediyoruz. Kandıra’yı pırıl pırıl bir hale getirmek bizim görevimiz’’ dedi.

 

OKULDA İNCELEME YAPTI

Ardından açılışı yapılan kermeste Başkan Karaosmanoğlu, 100 TL’lik alışveriş yaparak, okula katkı sağladı. Daha sonra Kaymakam Erkal, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile Kandıra ATL METEM’e geçen Başkan Karaosmanoğlu, idarecilerden okulun eksikleriyle ilgili bilgi aldı. Okulun çevre düzenlemesiyle ilgili destek vereceklerini aktaran Başkan Karaosmanoğlu, burada kaymakam Erkal ile çekişmeli bir masa tenisi maçı da yaptı. Başkan Karaosmanoğlu ile kaymakam Erkal, maçın ardından okul bahçesinde çay içerek, yorgunluk attı.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑