Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra METEM'de ilk

Kandıra Meslek Lisesi okul müdür yardımcısı Zafer Çolak başkanlığında 21-22 Nisan tarihleri arasında Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde Kermes açılacak.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.213 kez okunmuştur

Kandıra METEM'de ilk
Kandıra METEM'de ilk

Kandıra Meslek Lisesi okul müdür yardımcısı Zafer Çolak başkanlığında 21–22 Nisan tarihleri arasında Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde Kermes açılacak.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra (METEM) meslek lisesi müdür yardımcısı Zafer Çolak, okul sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü, okul öğretmenleri ve okul aile birliğinin birlikte düzenlediği Kermes 21–22 Nisan tarihleri arasında Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenecek.

 

Amaç fakir öğrencilere yardım

Kermes hakkında bilgi veren Kandıra METEM müdür yardımcısı Zafer Çolak; “Düzenlenen Kermesin amacı 2009–2010 Eğitim ve Öğretim yılında okuyacak fakir öğrencilerin giyim ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak içindir. Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde yapacağımız Kermesin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın katılımıyla gerçekleşecektir” dedi.

 

Kermeste %80 indirim

Salı ve Çarşamba 2 gün sergilenecek olan Kermeste bayan giyim ağırlıklı olacak. Ayrıca Bay, Bayan ve çocuk giyim. Ev eşyaları Halı’dan battaniyeye, saç düzleştiricisi, renkli yazıcı telsiz telefon ve Gıda olarak da yöremizin meşhur Kandıra Yoğurdu, Kır pidesi, lokum ve tatlı çeşitlerinin bulunduğu Kermesin adeta semt pazarına dönüşecek olan Kermese tüm Kandıra Halkı davetlidir. Ayrıca Kermesteki ürünler %80 indirimle halka satış yapılacak.

 

Neden 22 Nisan?

Kandıra Meslek Lisesi Müdür yardımcısı Zafer Çolak bugünü seçmesini şöyle açıkladı; “22 Nisan Kandıra’nın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü olduğu için bu günün önemini tekrar hatırlatmak ve unutulan bu günü kamuoyuna hatırlatmak için bu günü seçtik” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑