Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra merkez Osman Gazi Camii yardım bekliyor

Kandıra Orhan Mahallesinde 2010 yılında dualarla temeli atılan Osman Gazi Camiinin bitirilmesi için hayırseverlerden yardım bekleniyor.

2 Ağustos 2019 Saat: 01:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.643 kez okunmuştur

Kandıra merkez Osman Gazi Camii yardım bekliyor
Kandıra merkez Osman Gazi Camii yardım bekliyor

Kandıra Orhan Mahallesi Ahmet Ali Caddesi üzerinde 450 m2 büyüklüğündeki 750 kişilik Osman Gazi Cami inşaatı sürüyor. Osman Gazi Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Ayhan Bayram, caminin inşaatı için yardım talebinde bulundu.

Hayırseverleri camiye yardım yapmaya çağıran Başkanı Ayhan Bayram, camiyi kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Kandıra Orhan Mahallesi Ahmatlı Yolu üzerinde Kandıra Tapu Müdürlüğü yanında bulunan Osman Gazi Camiinin bitirilmesi için cemaat ve hayırseverlerin yardımları bekleniyor. En yakın caminin Ahmatlı Camii olması ve bölgede yaşayan ve imar sorununun çözülmesinin ardından vatandaşların özellikle Cuma günleri Cuma namazı için cami arayışlarını karşılayacak olan Osman Gazi Camisi 9 yıldır hayırseverlerin yardımlarıyla yapımı devam ediyor. 

Altında 4 dükkan bulunan ve ilerde aşhane yapılması düşünülen camide, en alt katta bulunan alanda vakit ve Cuma namazları kılınırken, 4-6 yaş grubu öğrenciler için Kur’an Kursu hizmeti veriliyor.  2 minareli olması planlanan caminin dış sıvası yapılıyor.  Kaba inşaatı hemen hemen bitmek üzere olsa da cami kubbe mozaikleri, halı, avize vs ihtiyaçlarını karşılamak ve tamamını bitirmek için 1-1.5 milyon lira arası nakte ihtiyaç duyuluyor. Osman Gazi Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Ayhan Bayram , “Bugüne kadar bizim yanımızda olan Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’ne ve çok sayıda hayırsever vatandaşımıza gönülden teşekkür ediyoruz. İnşaatımızın tamamlanması için yardımlarının devamını bekliyoruz” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑