Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra M. Y. O'nun yardımları sürüyor

Her koldan yardım çalışmasına giren Kandıra M.Y. O bu seferde Halkla ilişkiler 2/ B sınıfı öğrencileri, Mehmet Akif İlköğretim Okulu 1. sınıfta miniklerine kırtasiye yard...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.175 kez okunmuştur

Kandıra M. Y. O'nun yardımları sürüyor
Kandıra M. Y. O'nun yardımları sürüyor

Her koldan yardım çalışmasına giren Kandıra M.Y. O bu seferde Halkla ilişkiler 2/ B sınıfı öğrencileri, Mehmet Akif İlköğretim Okulu 1. sınıfta miniklerine kırtasiye yardımı temin etti. 

 

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri İlçedeki yardıma muhtaç insanlara ve eğitim kurumlarına yardım konusunda boş durmuyor. Bankacılık bölümünden sonra bu kez de halkla ilişkler 2/B sınıfından 5 öğrenci Kandıra esnafı ve üniversitelilerin katkısı ile Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunun 1. sınıfında eğitim gören 30 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu. Malzemelerin teslimi sırasında 5 üniversite öğrencisinin yanı sıra proje öğretmeni Mehmet Örgev, Mehmet Akif Ersoy okul müdürü Muhittin Karagöz, sınıf öğretmeni Mehmet Demirel de hazır bulundu. Öğrenciler” okula yeni başlayan minik kardeşlerimize kırtasiye yardımı yaparak onların mutluluklarını paylaşmak kadar güzel bir duygu olamaz” sözleriyle duygularını dile getirdi.   



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑