Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra Köyleri Gödek'i Başkan Gibi Karşıladı

Yeniden Refah Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Levent Gödek ve yönetimi önceki akşam Pınardüzü ve Kurtyeri köylerini ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

10 Şubat 2024 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.231 kez okunmuştur

Kandıra Köyleri Gödeki Başkan Gibi Karşıladı
Kandıra Köyleri Gödek'i Başkan Gibi Karşıladı

Yeniden Refah Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Levent Gödek, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili ile birlikte her gün farklı bir köyde çalışmalarına devam ediyor. Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hızla devam eden Yeniden Refah Partisi önceki akşam Pınardüzü ve Kurtyeri köylerini ziyaret etti. Halkla buluşup sohbet eden Gödek, Pınardüzü ve Kurtyeri ‘nde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Bu ziyarette Belediye Başkan Adayı Gödek’ye, Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ünal Er, MKYK Üyesi Hüseyin Küçükkeskin, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili eşlik etti. Pınardüzü ve Kurtyeri köyü halkının ilgisinin büyük olması dikkatlerden kaçmazken köy halkı Gödek’e sorunlarını bir bir sıraladı. Başkan Adayı Gödek halkın bu ilgisi karşısında büyük moral bulurken halkın sorunlarını birebir dinleme imkanı buldu.

Başkan Adayı Gödek;” 96 köyümüzün doksanaltısı da bizim için bir, 54000 hemşehrimizin 54000i de bizim için birdir. Biz geldiğimiz zaman o A partili bu B partili demeden, etnik köken ayırt etmeden görülmemiş hizmetler yapacağız. Projelerimizle iş istihdamları sağlayacağız. Bizim dinimizde Siyahın beyazdan, beyazın siyahtan üstünlüğü olmadığı gibi ,bizim de birleştirici olup hemşehrilerimize eşit davranmamız gerekir. Bu bizim boynumuzun borcudur” şeklinde sözlerini ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑