Kandıra Kent Meydanı Projesi için ilk sosyal donatılarla ilgili ihale açıldı. 13 Mayıs 2025’te yapılacak ihaleyle eski öğretmenevinin yerine tuvalet ve sosyal alanlar inşa edilecek.
Kandıra’nın merkezinde uzun süredir beklenen Kent Meydanı Projesi için yeni bir aşamaya gelindi. Eski öğretmenevi binasının yıkılmasının ardından, Kandıra Belediyesi tarafından yapılan yeni ilanda, Kent Meydanı projesinin ilk sosyal donatılarının inşa edilmesi için ihale açılacağı duyuruldu.
İlk Etapta Sosyal Alanlar ve Tuvaletler Yapılacak
Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, projeye dair yaptığı açıklamada, söz konusu alanda yapılacak ilk etapta, bay-bayan tuvaletleri ile kadınlar ve emeklilere yönelik sosyal alanlar inşa edileceğini belirtti. Ayrıca, eski belediye binasının da Kültür Merkezi olarak kullanılacağını ifade etti.
İhale Akdurak Mahallesi’nde Yapılacak
İhaleye ilişkin detaylar da açıklanırken, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak olan hizmet binası için ihalenin Akdurak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, 135 ada 5 parsel numaralı alanda yapılacağı duyuruldu. Teklifler yalnızca EKAP üzerinden elektronik ortamda alınacak.
Teklifler İçin Son Tarih: 13 Mayıs
İhale süreci hızla ilerliyor. Kandıra Belediyesi, 13 Mayıs 2025 tarihi saat 10.00’a kadar tekliflerin kabul edileceğini açıkladı. İhale, Kandıra Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Toplantı Odası Kat:2 adresinde yapılacak.
90 Gün İçinde Tamamlanması Bekleniyor
Sözleşme imzalandıktan sonra, yüklenici firma 5 gün içinde yer teslimi yapacak ve ardından projeyi tamamlamak için 90 günlük süre verilecek. Bu süreçte, Kent Meydanı projesinin ilk sosyal donatılarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.