Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Kandıra Kent Konseyi logosunu seçti

Kandıra Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısında Akçakoca Anıtı’nın simgesini logosu olarak seçti.

30 Kasım 2015 Saat: 13:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.260 kez okunmuştur

Kandıra Kent Konseyi logosunu seçti
Kandıra Kent Konseyi logosunu seçti

Kandıra Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, Konsey Başkanı Erdoğan Günay başkanlığında Kandıra Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Bir önceki toplantıda alınan kararların uygulanmasına yönelik yapılan toplantıda gündem maddeleri değerlendirilip sonuçlandırıldı. Ayrıca logo seçiminin yapıldığı toplantıda Akçakoca Anıtı’nın simgesi logo olarak belirlendi. Toplantıda emekli, kadın ve gençlik meclisleri için çalışmalara da start verildi.

GENÇLİK MERKEZİ KURULACAK

Geçtiğimiz günlerde ilçenin üniversite mezunu gençleriyle bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençlerin ilçeye yönelik taleplerini dinleyerek çalışmalar başlatacağını ifade etmişti. Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, gençlerin kendilerini geliştirmelerini, geleceğe donanımlı hazırlanmalarını isteyen ve bunun için her türlü özveriyi gösteren Başkan Köken’in kent konseyine verdiği destekle gençlik merkezinin kurulmasına yönelik çalışmaların başlatıldığını söyledi.

SORUNLARI GENÇLER ÇÖZECEK

Ayrıca Başkan Köken’in talimatıyla Kandıra Kent Konseyi’nde gençler için gençlik meclisi kurulacağını açıklayan Günay, bu şekilde gençlerin kent yönetiminde karar alma mekanizmalarının sağlanması, gençlerin, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde sorun çözme anlayışı içerisinde aktif rol almalarının sağlanacağını ifade etti. Bunlarla birlikte ilçeye yönelik çalışmalarda yürütmelerine katkıda bulunacak olan gençlik meclisinin gençlerin ilçedeki sosyal ve kültürel etkinliklerde rol almasını da sağlayacağını açıkladı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
GÖKHAN 30.11.2015 17:51
BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINI İSTİHDAM KONUSUNDA DA ARTIRMASINI, TERSİNE GÖÇÜ BAŞLATMADA ÖNCÜLÜK YAPMASINI UMUT EDİYORUZ....
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑