Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra kent bayramlaşmasında bir araya geldi

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programı, ilçede görev yapan tüm siyasileri, kurum idarecileri, STK’ları, muhtarları ve ilçe halkını bir araya getirdi.

3 Mayıs 2022 Saat: 04:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.667 kez okunmuştur

Kandıra kent bayramlaşmasında bir araya geldi
Kandıra kent bayramlaşmasında bir araya geldi

Ramazan Bayramı dolayısıyla Kandıra’da düzenlenen kent bayramlaşması Belediye Çay Bahçesi’nde gerçekleşti. Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ev sahipliği yaptığı programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü İlker Kaya, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Yanar, Siyasi Parti İl Başkanları, kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Pandemiden uzakta, Kandıra Kent Bayramlaşması’nda Kandıra'nın tüm dinamikleri ile bir araya geldik diyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, saygı, sevgi, yardımlaşma ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günler olduğunu anlatan Başkan Turan, uzun bir aradan sonra eskisi gibi hasret giderdiklerini ifade etti.

Dünyadaki iyiliklerin çoğalması için ramazanın önemli olduğunu söyleyen Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, “Dünyada çok acımasız ve vahşetin yaşandığı çok az dönem olmuştur. Neredeyse Ortadoğu’da 17 milyon insan katledildi, milyonlarca insan evsiz kaldı. Ukrayna gösteriyor ki bu küresel saldırılar devam edecek. Bu nedenle birlik ve beraberlik çok önemli. Umarım bu bayram İslam alemi için barışın, huzurun geldiği, Bu temennilerle başta ülkemiz ve tüm Müslüman âlemi olmak üzere insanların barış, huzur ve muhabbet ortamı içerisinde bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kandıra'daki bayramlaşma törenine katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İyas Şeker “Allah’a şükürler olsun yine bir aradayız. Çok zor günlerden geçtik. Birbirimize kavuştuk. Ülkemizde pandemi çok sağlıklı bir şekilde yönetildi. Sizlerin huzurunda Cumhurbaşkanımıza ve sağlık bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nda yaptığımız ibadetleri Rabbim kabul eylesin. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah böyle günlere Rabbim yine kavuştursun. Ramazan Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑