Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra İzmit Arasına Ekspres Hat İsteniyor

Kandıra – İzmit arasında her gün okula ve işe giden yolcular D-100 istikametine paralel olarak en azından sabah ve akşam saatlerinde Ekspres hat talebinde bulunuyorlar.

3 Aralık 2021 Saat: 09:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.135 kez okunmuştur

Kandıra İzmit Arasına Ekspres Hat İsteniyor
Kandıra İzmit Arasına Ekspres Hat İsteniyor

Kandıra – İzmit arasında her gün okula ve işe giden yolcular D-100  istikametine paralel olarak en azından sabah ve akşam saatlerinde Ekspres hat talebinde bulunuyorlar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki günlerde başlattığı ulaşım seferberliği ile ilçemizin bir çok köyüne toplu ulaşım hizmeti vermeye başlamış, bu durum vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanmıştı.

Kandıra – İzmit hattında görev yapan 800 numaralı hattı kullanan vatandaşlar güzergah nedeniyle otobüslerin şehir içi trafiğine girmesiyle bir saatlik yolu bir buçuk, iki saate varan sürede İzmit Halkevi mevkiine ulaşılabiliyor.

Sabah saatlerinde Yeşilova, Bekirdere, Üçyol, Santral mevkiindeki sıkışıklık, akşam saatlerinde ise Kandıra Sapağından başlayarak M. Ali Paşa, Üçyol, Bekirdere ve Yeşilova güzergahındaki akşam trafiğine giren otobüsler ciddi zaman kaybına uğruyor. Özellikle okula ve işe giden yolcular D-100  istikametine paralel olarak en azından sabah ve akşam saatlerinde ekspres hat talebinde bulunuyor. Bekirdere, Üçyol, Yeşilova gibi trafiğin yoğun olduğu bölgelerdeki yolcuların ise aktarmalı sistem ile belirli noktalarda otobüse aktarımı sağlanabileceğini savunuyorlar.

İlçemizdeki yolcular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım seferberliği başlattığı şu günlerde problemlerinin çözümü için yetkililerin çözüm üretmesini bekliyor.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
zzzz 04.12.2021 12:07
çok haklı bir talep. girilen güzergahta işleri olmadığı halde insanlar sabah 1 akşam 1 saat günde 2 saatlik bir zaman kaybı yaşamaktadır. Kandıra halkı her zaman ihmal edilmiştir. hükümet ve belediyeye tam destek verdiği halde hep ikinci plana atılmıştır. Gerçekten çok yazık.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑