Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni binasına kavuşuyor

Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Mart ayında yeni yerinde hizmet verecek.

16 Şubat 2022 Saat: 02:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.902 kez okunmuştur

Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni binasına kavuşuyor
Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni binasına kavuşuyor

Uzun yıllardan beri Kandıra Akdurak Mahallesi Şehitler Caddesi'nde hizmet veren İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Kandıra halkına daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşınıyor.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün İlçe Kaymakamlığından talebi sonrası tahsis edilen Akdurak Mahallesi Halil İbrahim Erdem Sokak adresindeki binadan (eski sağlık meslek lisesi) onarım çalışmaları başladı.

A'dan Z'ye yenilenen binanın önümüzdeki aylarda tamamlanması bekleniyor. Onarım sırasında bütün detaylar düşünülerek çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kocaeli’nin tarım ve hayvancılığın yarısına yakın yükünü taşıyan Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü artık daha iyi fiziksel şartlarda üreticilere hizmet verecek.


Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’ne kayıtlı 6 bin 500 adet bitkisel üretim çiftçisi ve 4 bin adet hayvansal üretim çiftçisi bulunuyor. Bunların yanı sıra ilçe müdürlüğü kontrolünde 4 bin adet fındık üreticisi, 150 adet kanatlı kümes işletmesi, 900 adet gıda işletmesi mevcut. Ayrıca 15 bin adet küçükbaş hayvan ve 36 bin adet büyükbaş hayvan varlığı bulunuyor.

Balıkçılık yönünden de oldukça yoğun olan ilçemizde 564 adet toplam tekne(balıkçı gemisi ve özel tekne),800 adet balıkçı, 2 adet Su Ürünleri Kooperatifi, 2 adet Liman (Kefken,Bağırganlı) bulunmakta olup, ilçemizde yıllık ortalama su ürünleri avcılık üretimi 18 bin tona ulaşıyor.

Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Kocaeli ilinde bitkisel ve hayvansal üretici ile gıda işletmesi açısından en yoğun ilçe ve en yoğun hizmet veren müdürlük olarak öne çıkıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑