Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra İlçe Milli Eğitimden Çocuklara 23 Nisan Sürprizleri

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile ilçemiz okullarında öğrenim gören doğum günü 23 Nisan olan öğrenciler ile şehit, gazi, öksüz ve yetim çocuklara sürpriz ziyaretler yapıl

24 Nisan 2020 Saat: 00:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.637 kez okunmuştur

Kandıra İlçe Milli Eğitimden Çocuklara 23 Nisan Sürprizleri
Kandıra İlçe Milli Eğitimden Çocuklara 23 Nisan Sürprizleri

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile ilçemiz okullarında öğrenim gören doğum günü 23 Nisan olan öğrenciler ile şehit, gazi, öksüz ve yetim çocuklara sürpriz ziyaretler yapıldı.

Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve tam 100 yıldır coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evlerde kutlandı. Sokağa çıkma yasağının da uygulandığı bu bayramda çocuklarımız bayram coşkusunu evlerinde yaşadı.

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile ilçemiz okullarında öğrenim gören doğum günü 23 Nisan olan öğrenciler ile şehit, gazi, öksüz ve yetim çocukları unutulmadı. Okul idarecileri ve öğretmenleri öğrencileri evlerinde ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevinç ve coşkularına öğretmenleri de ortak oldu.

Sürpriz doğum günü karşılaması ve sürpriz ziyaretlere başta öğrenciler olmak üzere, öğrenci velileri de çok sevinerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yapılan sürpriz karşısında çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑