Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra Hodri Meydan Açıkgöz’e emanet

Kocaelispor tribünlerinin aktif taraftar grubu olan Hodri Meydan Grubu, ilimizdeki dernek sayılarını artırmaya devam ediyor. Kandıra Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin başkanlığına Samet Açıkgöz getirildi.

22 Kasım 2019 Saat: 16:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.364 kez okunmuştur

Kandıra Hodri Meydan Açıkgöz’e emanet
Kandıra Hodri Meydan Açıkgöz’e emanet

Kocaelispor Hodri Meydan önceki günler Kandıra’da toplandı. Toplantı sonrasında yapılan istişare sonucunda Kandıra'nın tanınan ve sevilen gençlerinden, Samet Açıkgöz dernek başkanlığa getirildi.  Yönetimini de kısa sürede oluşturan Açıkgöz, ilçemizde dernek faaliyetleri aralıksız sürdürüyor.

Gerek tribünlerde gerekse sosyal hayatta aktif rol üstlenen Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, il dışında olduğu gibi ilçelerde dernek sayısını artırmaya devam ediyor. Kandıra'da bulunan ve Kocaelispor'a sevdalı olan yeşil-siyahlı taraftarlar, Kandıra Hodri Meydan Derneği'ni kurdu. Kandıra Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nin başkanlığına Samet Açıkgöz getirildi.

Dernek Başkanı Samet Açıkgöz, “Kandıra Hodri Meydan Derneği Başkanlığını istişareler sonucu tarafıma uygun görülmüştür. Çıktığımız bu yolda tüm dost ve arkadaşlarımızla hep beraber mücadele ederek, başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Tüm Kandıralı hemşerilerimizi 24 Kasım Pazar günü saat 13:30’da Erokspor ile Kocaeli Stadyumunda oynanacak müsabakaya davet ediyoruz” açıklaması yaptı.

SAMET AÇIKGÖZ KİMDİR?

Dernek Başkanı Samet Açıkgöz, 5 Haziran 1994’de Kandıra’da doğdu. Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi Basım ve Yayın Teknolojileri, Erzurum Atatürk Üniversitesi İş sağlığı ve güvenliği ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini bitirdi. On seneyi aşkın bir süredir Hodri Meydan grubuyla Türkiye’de gidilmedik şehir bırakmadı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑