Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Kandıra Hindisi’nin tadı, dostlarla paylaşınca güzel

Kandıra Hindisi’nin tadını unutturmamak için her yıl geleneksel olarak dostlarıyla yemek düzenleyen AK Parti eski İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın, “Kandıra Hindisi’nin tadı, dostlarla paylaşınca ayrı bir güzel” dedi.

21 Aralık 2015 Saat: 15:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.418 kez okunmuştur

Kandıra Hindisi’nin tadı, dostlarla paylaşınca güzel
Kandıra Hindisi’nin tadı, dostlarla paylaşınca güzel

AK Parti eski İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın, dostlarıyla birlikte her yıl düzenlediği hindi ziyafetini geleneksel olarak sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde 13’ncüsü düzenlediği hindi ziyafetine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Metin Yahşi, Artvin eski Valisi Necmettin Kalkan, Karamürsel eski İl Genel Meclis Üyesi Behçet Ersan, AK Parti Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Rüştü Uygur, Kandıra Kaymakamlığı personellerinden Kadir Ekinci, Kandıra'nın Sesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, Karamürselli iş adamları, İsmail Akalın’ın damatları Erkan İriç ve Yavuz Bayrakdar katılım sağladı.

AKALIN’DAN KÖKEN’E TEŞEKKÜR

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan Akalın, Kandıra Hindisi’nin tadını unutturmamak için bu yemeği düzenlediğini belirterek, “13 yıldan beri geleneksel hale getirdiğimiz Kandıra hindisini sizlerle aynı ortamda paylaşmaktan onur duyuyorum. Kandıra Hindisi ilçemiz için büyük bir değer. Tadı ise dostlarla paylaşınca ayrı bir güzel. Günümüzde unutulmaya yüz tutan Kandıra hindisinin eski günlerine dönmesi için Kandıra Belediye Başkanımız Ünal Köken’in yoğun çabaları var. Kendisine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi. Kandıra ile ilgili istişarelerin yapıldığı yemek, keyifli ve samimi bir ortamda devam etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑