Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Kandıra HEM ve MYO’dan Resim Sergisi

31 Mayıs 2012 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.484 kez okunmuştur

Kandıra HEM ve MYO’dan Resim Sergisi
Kandıra HEM ve MYO’dan Resim Sergisi

360 SAATLİK KURS SERGİYLE SONUÇLANDI KMYO Öğrencilerinden gelen talep üzerine harekete geçen Kandıra Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Gülten Gökçe’nin Kandıra Halk Eğitim Müdürlüğü’nden resim kursu isteği, kurs öğretmenliği kendisine teklif edilen Kandıra Belediyesi Müdiresi ve aynı zamanda iyi bir ressam olan tarafından kabul edilince ortaya birbirinden güzel yağlı boya eserler çıktı. 14 öğrencinin katıldığı yağlı boya kursu, Kandıra Yüksek Öğrenin Kredi ve Yurtlar Kurumu binasında alınan 360 saatlik eğitimin ardından biri birinden güzel yağlı boya resimlerin sergilenmesiyle sona erdirilirken, sergilenen eserler protokol tarafından tek tek incelendi.
Sergiye katılan Kandıra İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve Eşi Özen Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, Kandıra Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Gülten Gökçe ve çok sayıda davetli yanı sıra öğrenciler katıldı.
Kandıra İlçe Kaymakamı Hamza Erkal bir konuşma yaparak şu sözlere yer verdi. “ Halk Eğitim Müdürlüğü çok çeşitli alanlarda kurslar açabilmekte. Bu yıl 470 civarında farklı alanlarda ve çeşitli yerlerde kurslar açtılar. Yaklaşık 7000 öğrenciyi eğitebildiler. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Burada da resme yönelik bir çalışma olmuş. Özellikle Üniversite öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu alanlarda kurslar açmaya gayret ediyoruz. Bu tür faaliyetler sizin boş zamanınızı dolduracak ve başka uğraşlardan alıkoyacak güzel bir faaliyet. Kendi yaratıcı kabiliyetinizi buralarda sergileyebilirsiniz.
İnsanlar imkan bulmadığı sürece sahip olduğu yeteneği fark edemiyor. Ama o imkanı sunduğunuzda o çalışmaya başladığında çok inanılmaz değerler ortaya çıkıyor. Dolayısıyla bu kursları talep edin. Sadece bunlarla yetinmeyin. Çünkü bu kurslar size üniversite sonrası hayatınızda büyük faydalar sağlayacaktır” dedi. Ardından kursa katılan tüm öğrencilere sertifikaları verilerek bir birinden güzel resimler büyük beğeniyle izlendi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑