Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Kandıra, Hasat Sonu Panayırı’nı bekliyor

Kandıra Belediyesi’nin organize ettiği Harman Sonu Gıda Tarım Hayvancılık Panayırı ve Spor Etkinlikleri, bu yıl 5-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kandıralıları 3 gün boyunca dolu dolu bir program bekliyor.

27 Ağustos 2012 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.718 kez okunmuştur

Kandıra, Hasat Sonu Panayırı’nı bekliyor
Kandıra, Hasat Sonu Panayırı’nı bekliyor
Kandıralılar bu yıl da eğlenceye doyacak. Kandıra Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenecek olan “Harman Sonu Gıda, Tarım, Hayvancılık Panayırı ve Spor Etkinlikleri“ 5-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kandıralılara dolu dolu 3 gün yaşatacak Harman Sonu Panayırı kapsamında, Kandıra Belediye Meclis Salonu’nda bir toplantı düzenlendi. Sponsor olan firmaların katıldığı ve panayır programının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “Çiftçisinden sporseverine; 7’den 70’e, bay ve bayan herkesin ilgi göstereceği bir program hazırladık. Tüm Kandıra halkını şenliklere davet ediyoruz” dedi.
PANAYIR PROGRAMI Kandıra Harman Sonu Festivali, 5 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da Kandıra Belediyesi Kültür Parkı’nda start alacak. Açılış konuşmalarının yapılacağı ilk günde halk oyunları gösterileri, çeşitli yarışmalar, çocuk etkinlikleri ve yerel sanatçıların konserleri olacak. İkinci gün etkinlikleri ise saat 16.30’da halk oyunları gösterileriyle başlayacak. Ardından Kandıra Belediyesi Başkanlık Kupası’nın açılışı gerçekleştirilecek. Üçüncü gün ise Kandıra Belediyesi’nin önünden mehteran eşliğinde Namazgah’a yürünecek. Mevlidin okutulacağı panayır, usta pehlivanlar Şaban Yılmaz ile Recep Kara’nın Namazgah er meydanında kozlarını paylaşması ile sona erecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑