Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra Gıda OSB start veriyor

Kandıra Gıda İhtisas OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol, dava süreci devam ederken proje çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

9 Ocak 2019 Saat: 09:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.947 kez okunmuştur

Kandıra Gıda OSB start veriyor
Kandıra Gıda OSB start veriyor

Danıştay İdari Davalar Genel Kurulunun nihai kararından sonra tüzel kişiliğine yeniden kavuşan Kandıra Gıda İhtisas OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol, dava süreci devam ederken proje çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. Başol, genel kurula verilen “karar düzeltme” talebine yanıt verildikten sonra alt yapı çalışmalarına da başlayacaklarını açıkladı. Başol, “Ben diğer OSB’ler gibi komple bir ihale yapmayacağım. Bölüm bölüm yapacağım. Benim derdim ucuza mal etmek, birilerini zengin etmek değil. Onun için de işi alan diğerine vermeyecek. Bizzat alan kişi yapacak” dedi.

YERLİ FİRMALARLA

Mehmet Başol sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben bu işi İzmit’in, Kocaeli’nin firmalarıyla çözeceğim. Şehir dışından firma ve adam getirmeyeceğim. Bu kentin yeterliliği olan büyük ve sağlam firmaları var. Yetişir mi bilmiyorum. Ama yerel seçimlerden önce iş makineleriyle ana yolları açabilir, çalışmalarda belli bir noktaya gelebiliriz. Bu arada OSB Bölge Müdürlüğü için de geçici değil kalıcı bir bina yapmak istiyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑