Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra Gıda OSB için önemli bir ihale daha

Doğalgaz ana bağlantı hattı imalatı ihalesi yapılmıştı. Kandıra Gıda OSB, bu kez bir başka önemli imalat için ihaleye çıkıyor. İhaleye günler kaldı

23 Şubat 2024 Saat: 21:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.181 kez okunmuştur

Kandıra Gıda OSB için önemli bir ihale daha
Kandıra Gıda OSB için önemli bir ihale daha

Bilindiği üzere Kocaeli’nin tek Gıda OSB’si olan Kandıra Gıda İhtisas OSB’de doğalgaz ana bağlantı hattı imalatı ve kısmi altyapı atık su imalatları ihaleleri, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilmişti. Gıda OSB’nin hayata geçmesi için önem arz eden ihaleler olan bu ihalelere, bir yenisi daha eklendi.

İşte bu kapsamda Kandıra Gıda İhtisas OSB, elektrik havai hat imalaarları için ihaleye çıkıyor. OSB’den verilen ilana göre, 27 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek ihale kapsamında Kandıra GİOSB’nin dışarda kalan havai elektrik hatlarının imalatı yapılacak.

İlk fabrikanın yapımına geçtiğimiz yıl başlandığı ve bu yıl da fabrikanın açılışının yapılacağı Kandıra Gıda İhtisas OSB’de doğalgaz ve atık suyun ardından havai elektrik hatları da önemli eksikliklerden biriydi. İşte yapılacak olan bu ihale ile birlikte OSB’nin önemli bir eksikliği daha çözülmüş olacak.

27 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek olan ihale saat 14:00’da başlayacak. Kandıra GİOSB Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonun yapılacak olan ihalenin ardından ihaleyi kazanın firma, yer tesliminden sonra 90 gün içinde elektrik hatlarının imalatını tamamlayacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑