Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

“Kandıra Gıda OSB’deki Çalışma Hemen Başlamalı”

Kandıra Gıda OSB'de yapılacak olan projenin alt yapısı için kazı ve dolgu hafriyat işleri ihalesine dair açıklama yapan Kandıra Gıda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol “Çalışmalara bir an önce başlamamız gerekiyor”

24 Ağustos 2019 Saat: 13:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.516 kez okunmuştur

“Kandıra Gıda OSB’deki Çalışma Hemen Başlamalı”
“Kandıra Gıda OSB’deki Çalışma Hemen Başlamalı”

Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (GİOSB) yapılacak olan gıda fabrikaları ve işletmelerle ilgili projenin alt yapısı için kazı ve dolgu hafriyat işleri ihalesi geçtiğimiz gün yapılmıştı. Valilik Kampüsü’ndeki Yatırım İzleme Müdürlüğü’nde Yatırım İzleme Müdürü Ahmet Akın’ın ihale başkanlığında yapılan İhalede 6 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 5 milyon 612 bin TL olan ihalede en düşük teklifi 2 milyon 320 bin TL ile Goguser İnşaat verdi.

RAPORA GÖRE KARAR VERİLECEK

Kandıra Gıda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol ihaleye yönelik gazetemize açıklamalarda bulundu. Başol şunları söyledi: “-İhale sonucu henüz açıklanmadı. İhale komisyonu raporunu hazırlayacak ve bize sunulacak. Şu an hiçbir hareket yok. Yönetim gelen rapora göre kararını verecek. O karara göre iş olacak. Zaten sistem gereği öyle olması gerekiyor. Açık ihale oldu ve 6 firma girdi. İlla İzmitli firmalar teklif verecek diye bir durum olabilir mi?

10 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Burada 10 bin kişi çalışacak. İhaleye 3 firma girse iptal edecektik. 6 firma girdi ve bu firmaların hepsinin belgeleri tamamdı. Bana ‘bu firma İzmitli mi?’ diye sorulmasından ziyade ‘Bir an önce başlayın. Kandıralı ne zaman işe girecek?’ denilmesi gerekir. Kocaeli Ticaret Odası’nda bir grup hafriyatçı bu İzmitli firma konusunu gündeme getirdi. Bizim çalışmalara bir an önce başlamamız gerekiyor.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑