Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra fiber kente dönüşüyor

Türk Telekom Kandıra Şube Müdürü Hamza Tüfenk, ilçeye 23 adet yeni santral kurulduğunu söyleyerek, "Kandıra merkezi fiber kente çevireceğiz" dedi.

24 Nisan 2021 Saat: 19:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.941 kez okunmuştur

Kandıra fiber kente dönüşüyor
Kandıra fiber kente dönüşüyor

Günlük hayatımızın temel bir parçası haline gelen internet, pandemi dönemi ile birlikte en yüksek kullanım seviyesine ulaştı. Özellikle uzaktan eğitim gören öğrenciler ve işlerini uzaktan yönetmek zorunda kalan vatandaşların daha kaliteli ve hızlı bir şekilde internete erişebilmeleri için çalışmalarını titizlikle yürüten Türk Telekom Kandıra Şube Müdürü Hamza Tüfenk, ilçeye 23 adet daha santral kurulumunu tamamladıklarını belirterek, " Kandıra merkezi fiber kente çevirerek inşallah internet hızlarını yükselteceğiz" dedi. 

YÜZDE 44 ARTTI

Sözlerini sürdüren Tüfenk, "Türk Telekom olarak Türkiye'nin en büyük fiber altyapısına sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Türk Telekom'un sabit internet abonelerinin 2020 yılı abone başı aylık ortalama veri kullanımı bir önceki yıla göre yüzde 44 artışla 186,50 GB oldu. Salgın nedeniyle uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma modelinin yerleşik hale gelmesi ve sokağa çıkma kısıtlamaları ile birlikte internet tüketimi ciddi oranda arttı. Bu sebeplerden dolayı fiber internete olan ilgi ve talep oranı da artmış oldu" dedi. 

HIZLI VE KALİTELİ ALTYAPI

İlçede yeni kurulan santraller ile daha kaliteli alt yapıya sahip olduklarını belirten Tüfenk, "Yüksek kalite ve rekabet gücüne sahip olmak kadar gelişimi sürekli kılmanın da çok önemli olduğuna inanıyor, iletişim alt yapısına yönelik yatırımlarımızı bu anlayışla sürdürüyoruz. İlçemizde bu yıl içerisinde yeni kurduğumuz santraller ile fiberleşme oranımızı arttırarak hızlı ve kaliteli bir altyapıya kavuşturacağız" şeklinde konuştu. 

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Necip YAZGAN 25.04.2021 02:04
Sevindik ancak TÜRKTEKLEKOM fiber kente dönüştürürken yollarda açtığı ve teraziye almadan ve kapamadan çekip gittiği çukurları önce adam gibi kapatsın. Kızak caddesindeki açtığı 30 cm lik çukurun üstünden geçen araçların yarattığı sarsıntı ve gürültü aboneliklerden çıkmalara sebep olacak haberi vardır inşallah.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑