Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Esnaf Kefalette Gödek güven tazeledi

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan kongresi Kandıra Namazgah Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ahmet Gödek, açık oyla yeniden başkan seçildi.

28 Ocak 2023 Saat: 21:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.499 kez okunmuştur

Kandıra Esnaf Kefalette Gödek güven tazeledi
Kandıra Esnaf Kefalette Gödek güven tazeledi

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan kongresi Kandıra Namazgah Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 902 üyenin oy kullanma hakkının olduğu kongreye 350 kişinin katılımıyla yapılan açık oylamada Ahmet Gödek yeniden güven tazeledi. Kongreye Kandıra Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Darıca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmez Yıldız, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kemal Kaya, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Koçyiğit, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Bakanlık. Temsilcisi Necip Fazlı Karabacak ve Bülent Dinçer, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz ve kooperatif üyeleri katıldı.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Bu kapsamda kooperatifin 2021-2022 yıllarına ait yönetim kurulu çalışma, denetim kurulu ve hesap raporları okunarak kabul edildi. 2023 ve 2024 yılları olağan genel kurullarının birleştirerek 2025 yılında yapılması hususunu görüşülerek karara bağlandı. Bakanlıkça hazırlanan örnek ana sözleşmeye intibakın görüşülerek karara bağlandı. Kooperatif hizmet binası adresinin güncellemesinden dolayı Akdurak Mahallesi Kefken Caddesi adresinde iken Aydınlık Mahallesi Turan Güneş Caddesi adresi olarak güncellenmesi görüşülerek karara bağlandı.

KARAAĞAÇ’DA 9.433,96 M² TARLA SATILACAK

Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi mülkiyetinde bulunan Kandıra Karaağaç Köyü Parmaksız mevkiinde bulunan 9.433,96 m² tarlanın asgari 1 milyon bedelle açık arttırma usulüyle satışa çıkarılmasına karar verildi. Daha sonra yönetim kurulu, denetim kurulu, bölge birliği temsilcileri ve dış denetçi seçimi gerçekleştirildi. 2023 ve 2024 yılları tahmini bütçeleri ayrı ayrı görüşlere karara bağlandı. Yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ile dış denetçiye 2023 ve 2024 yıllarında ödenecek aylık ücret ve huzur hakları ile yolluklarının belirlenmesi görüşülerek karara bağlandı.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Gündem maddelerinin ardından konuşma yapan Başkan Ahmet Gödek, "Bu güne kadar hiçbir üyemizi dar gününde yalnız bırakmadık ve sıkıştırmadık. Hükümetimiz küçük esnafa çok büyük destek sağlıyor. Krediye sıkışan esnafa düşük faizle kredi kullandırabiliyoruz. Bunun için hükümetimize ne kadar teşekkür etsek az. Bizim hizmet anlayışımız bize bir adım gelene 3 adım gitmektir. Bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdirildi.

BAŞKAN GÖDEK'İN YENİ YÖNETİMİ

Ahmet Gödek'in Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmet Balık , Ayhan Öz, Ekrem Bircan, Mustafa Köksal. Denetim Kurulu Üyeleri; İsmail Hakkı Buruş , Gökçe Ayşe Bulgurcu. Bölge Birliği Temsilcileri ; Ahmetv Gödek, İsmet Balık , Ayhan Öz

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑