Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Kandıra Emıtt'te ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

30 Ocak-2

4 Şubat 2014 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.651 kez okunmuştur

Kandıra Emıtt'te ziyaretçilerin ilgi odağı oldu
Kandıra Emıtt'te ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

30 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformunu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılan Kandıra Kaymakamlığı yaptığı tanıtım ile fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Fuarda Kandıra Manda Yoğurdu , Kandıra Bezi, Fırın Ekmeği ve Lokumu, Kandıra Hindisi ve çekme helvası ve Kandıra sahiller tanıtıldı ve ziyaretçilere bol miktarda bu ürünlerden ikram edildi.
KANDIRA’YI YİNE KAYMAKAM TEMSİL ETTİ Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da katıldığı EMITT Fuarı’nda ilçenin doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini yerli ve yabancı turizm profesyonellerine tanıtma imkanı bulan Kandıra Kaymakamlığı , dört mevsimin yaşandığı ilçenin yaşadığı değişim ve gelişimi fuar ziyaretçilerine de aktardı. Bu yıl 12 salonda toplam 65 bin metrekarede gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Mali İşler Yetkilisi Kadir Ekinci, Kerpe Gökhan Otel işletmecisi ve aynı zamanda birlik encümeni ve meclis üyesi Erkan İşler, CHP il genel meclis üyesi Recep Şenol, sahil kıyı bandında bulunan çok sayıda muhtar ve işletmeciler yer aldı.
FUARDA EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN KANDIRA STANDI Fuarda Kandıra’nın kültürel ürünlerine ilgi yoğun oldu. Manken Tuba Özay Kandıra standının önünde ziyaretçilere Kandıra yoğurdu ikram etti. TV program yapımcısı Gafur Uzuner’de Kandıra’nın kültürel ürünlerini ziyaretçilere tanıtmak için stand başında yer aldı. Kandıra hindisinin canlı olarak fuarda sergilenmesi halkın ilgi odağı oldu. Kandıra’nın zengin turizm alanları da ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile bu yıl 18. Düzenlenen EMİTT 2014 Turizm Fuarına geçen yıl 67 ülkeden 58 bin 920 profesyonel ziyaretçi ve 72 bin tatilci olmak üzere toplam 131 bin kişi katılmıştı. Türkiye'nin belli başlı tüm Seyahat Acentaları, Tur operatörleri, otelleri, 200'ün üzerinde il, ilçe ve belde, 67 ülkeden yüzlerce katılımcı yer alıyor. Bu yıl konuk ülke olarak Arjantin seçildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑