Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra duble yol ne oldu?

Kocaeli Milletvekilleri tarafından birçok defa meclise taşınan İzmit Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman başlayıp ne zaman tamamlanacağı merakla bekleniyor...

27 Temmuz 2019 Saat: 23:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.738 kez okunmuştur

Kandıra duble yol ne oldu?
Kandıra duble yol ne oldu?

Ölüm yolu olarak adlandırılan her yıl çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği İzmit Kandıra yolunun temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılmış ve devamı gelmemişti.

Kazım Dinç’in Sağlık Bakanı olduğu dönem yapılan Kandıra yoluna iktidar otogar kavşağı dışında tek bir çivi bile çakmadı. 19 Kasım 2016 tarihinde temeli atılan ve bir türlü devamı gelmeyen Kandıra yolunun 2018 tarihinde hizmete gireceği açıklanmıştı.

40 Kilometre yol için Karayolları Genel Müdürlüğü 218 milyon TL bedel ile ismi bilinmeyen bir firmaya iş verildi. Fakat işi alan yüklenici firma o tarihten bugüne bölgede şantiye kurmadı. 2018 tarihinde tamamlanması beklenen Kandıra- İzmit duble yol ile ilgili bakanlık tekrar bir açıklama yapmış yolun 2021 tarihinde tamamlanacağını duyurmuştu.

Kocaeli Milletvekilleri tarafından birçok defa meclise taşınan İzmit Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman başlayıp ne zaman tamamlanacağı merakla bekleniyor. İlimizdeki AK Partili yetkililer seçim öncesinde Kandıra yolu için mahcup olduklarını ifade etmişler, Kandıra yolunu alan firmanın durumunun kötüye gittiğini, Mart ayı sonuna kadar ya da Nisan ayında yeniden ihaleye çıkılacağını belirtmişlerdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑