Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra’daki şirketten çalışanlarına pandemi ödülü

Pandemi döneminde işleri bozulan işverenler işçisini ücretsiz izne çıkarıp, kısa çalışma ödeneği ile ücret ödeme yolunu seçerken Kandıra'da bir işveren her bir işçisine 1250 TL pandemi ödülü verdi.

27 Ekim 2020 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.979 kez okunmuştur

Kandıra’daki şirketten çalışanlarına pandemi ödülü
Kandıra’daki şirketten çalışanlarına pandemi ödülü

Kandıra’da yem katkı maddesi üretimi ve pazarlaması yapmakta olan ve ihracat yaparak ülkemize katma değer üreten Global Nutritech Biyoteknoloji Ltd. Şti. tüm personeline pandemi döneminde pandemi hijyen kurallarına uymak başta olmak üzere, işlerinde göstermiş oldukları dikkat ve özveriye istinaden 1250 TL ödül verdi. Ürettiği yem katkı maddesi ürünlerini yurt içinde pazarlamakta olan ve ayrıca 10’dan fazla ülkeye ihraç etmekte olan Global Nutritech Ltd. Şti. firması Genel Müdürü Dr. Veysel Akay,  konuyla ilgili yaptığı açıklama da pandemi döneminde kesintisiz üretimin olmazsa olmazının çalışanların hijyen kurallarına uyması olduğunu ifade etti.

TÜM ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR

Kandıra’da faaliyet gösteren Global Nutritech Biyoteknoloji Ltd. Şti. firması Genel Müdürü Dr. Veysel Akay “Pandemi sürecinde çalışma arkadaşlarımız firmamızın Covid-19’un bulaşmasını önleme tedbirleri kapsamında aldığı kararları harfiyen uygulamaktadırlar. Çalışma arkadaşlarımız sayesinde üretimimiz kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Bizde kendilerine firmamızın aldığı kararlara uydukları için ve bir nebzede olsa bu ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde her bir çalışma arkadaşlarımıza firmamızdaki konumuna bakmadan hesaplarına 1250 TL yatırarak teşekkür etmek istedik” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑