Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Kandıra’da Yeniden Tiyatro Yapılacak

Kocaeli Tiyatrolar Birliği’nin altıncı toplantısı Rüştü Uygur başkanlığındaki Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği’nin ev sahipliğinde, Kandıra Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti

9 Ağustos 2012 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.085 kez okunmuştur

Kandıra’da Yeniden Tiyatro Yapılacak
Kandıra’da Yeniden Tiyatro Yapılacak
Toplantıda divan, KOTİB Dönem Sözcüsü Gülabi Turan ve Rüştü Uygur’dan oluştu. Kandıra Halk Eğitim Merkez Müdürü İsmail Birdane’nin de katıldığı toplantının ana gündem maddesi, Kandıra’da tiyatronun yeniden canlandırılması oldu. KOTİB yöneticileri topluluğun önümüzdeki yıl Mart ayına ve 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne bir oyun hazırlayabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi.
KOTİB’E SÖZ Kandıra Halk Eğitim Merkez Müdürü İsmail Birdane kurulacak topluluğun en büyük ihtiyacı olan prova yeri konusunda müdürlük olarak yer tahsisi sözü verirken topluluğu çalıştıracak hocanın ders giderinin de kurum tarafından karşılanabileceğini söyledi. Toplantıya katılan toplulukların temsilcileri de kostümden dekora, oyuncuların çeşitli konularda eğitimine kadar sağlayabilecekleri her tür lojistik desteği sağlayabileceklerini ifade etti. ZİYARET YAPACAKLAR KOTİB yöneticileri Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan’ı ziyaret etmeye karar verdi. Ziyaretlerde Kocaeli’nin tiyatro yapısına ilişkin hazırlanan dosyalar da takdim edecek. KOTİB, yedinci toplantısını Karamürsel’de Bölge ve Oda Tiyatroları’nın her ikisi veya ikisinden birinin ev sahipliğinde 2 Eylül Pazar günü yapacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑