Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirleri İle Anıldı

Biz Kandırayız 10.şiir ve müzik etkinliğinde; şair yazar Ümit Yaşar Oğuzcan okunan şiirler ve bestelenen parçalarının seslendirilmesi ile anıldı.

24 Kasım 2019 Saat: 01:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.950 kez okunmuştur

Kandıra’da Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirleri İle Anıldı
Kandıra’da Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirleri İle Anıldı

Belirli aralıklarla bir araya gelen ve edebiyatın önde gelen şairlerinden dinletiler gerçekleştiren Biz Kandırayız Şiir Topluluğu 10’ncu buluşmasında şair yazar Ümit Yaşar Oğuzcan okunan şiirler ve bestelenen parçalarının seslendirilmesi ile anıldı.

Büyük ilgi

Kandıra’da bulunan Cadde Kafe’de gerçekleştirilen etkinliğe Gazeteci Mustafa Küpçü, Ç.Y.D.D. Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, Biz Kandırayız grubu kurucusu Aygün Aynagöz, Biz Kandırayız müzik topluluğu eğitmenleri katıldı.

Şairin şarkıları seslendirildi

Gecede şairin parçalarını seslendiren Engin ve Şahin Ecevit ile klarnet üstadı Şefik Kaplan'a aynı zamanda müzik topluluğunda yer alan koro sanatçılarıda eşlik etti.

Belgin Yüksel’e sürpriz

Katılımcılar arasında bulunan Belgin Yüksel'in doğum günü gecenin diğer bir sürprizi idi. Sevim Deren'in Atatürk tablosunu hediye ettiği gecede Belgin Yüksel yaşgünü pastasını eşi Murat Yüksel ile birlikte kesti. Mustafa Küpçü’de son kitabını imzalayarak hediye etti.

4 Aralık’ta Çamlıbel

Biz Kandırayız Platformu Başkanı Aygün Aynagöz, gecenin sponsorluğunu yapan Vedat Akalın'a teşekkür ederek bir sonraki şiir etkinliğinin 4 Aralık 2019 Çarşamba günü akşamı yapılacağını ve toplantıda sürprizlerle birlikte Faruk Nafiz Çamlıbel'in anılacağını söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑