Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da ülkücüler salona sığmadı

Kandıra'da binlerce ülkücü, Atilla Yılmaz konserine büyük ilgi gösterdi. Konsere MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da katıldı. Sancaklı konuşmasında, "MHP'nin bana göre ilimizdeki en başarılı dönemini görüyoruz. Sonuçlarını da alacağız" dedi.

30 Ocak 2022 Saat: 02:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.209 kez okunmuştur

Kandıra’da ülkücüler salona sığmadı
Kandıra’da ülkücüler salona sığmadı

Kandıra'da binlerce ülkücünün bir araya geldiği Direniş'in Işıltısı konserine MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Ülkücülerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Atilla Yılmaz şarkılarıyla coşturdu.

“ÜLKÜ OCAKLARIMIZ İLE GURUR DUYUYORUM”
Program ile ilgili konuşan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Uzun yıllar sonra Kandıra'da böyle bir organizasyonda ülküdaşlarımla bir araya geldiğim için çok mutluyum. Bugün gördük ki Ülkücüler biz buradayız, biz de varız diyor. Salonlara sığmayan kalabalık için herkese teşekkür ediyorum. Kandıra'da MHP'nin tarihi oyunu hep birlikte İnşallah göreceğiz. Ülkü Ocaklarımız ile gurur duyuyorum. Çok başarılı işler yapıyorlar. Tüm Türk gençliğini ocaklarımıza davet ediyoruz” söyledi.

HAREKET BAŞLADI
Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise "İl başkanımız Yunus Emre Kurt göreve geldikten sonra inanılmaz bir hareketlenme, büyük bir teveccüh var. Bu programlar gösteriyor ki teşkilatımız güzel işler yapıyor. Gençlik bizler için çok önemlidir. Abdulkadir Başkanımız da gençlik adına başarılı çalışmalara imza atıyor. Tüm ülkücüler birlik içinde çalışacağız. MHP'nin bana göre ilimizdeki en başarılı dönemini görüyoruz. sonuçlarını da alacağız. Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KANDIRA’YA BORÇLUYUZ
Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir ise; “Göreve geldiğimiz günden itibaren gençliğimizin dertleri ile dertleniyoruz. Ülkü Ocakları dünyanın en büyük gençlik teşkişatıdır. Biz de bu büyüklüğe yakışır programlar arzuladık. Görüyorum ki Kandıra'da tarihi bir kalabalık oldu. Kandıra'nın evladı olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Bizim yiğit insanların yaşadığı bu şirin ilçemize borcumuz var. İnşallah ödeyeceğiz. Kandıra'nın ve Kandıralı'nın her zaman sözcüsü olacağız. Tüm kardeşlerimizi ocaklarımıza bekliyoruz. İl Başkanımız Yunus Emre Kurt'un atanması ile başlayan süreçte gençlik ateşi ilimizde yanmaya başladı. Tüm ülkücülerin, milliyetçilerin tek siyasi organizasyonu MHP'nin ve ocaklarımızın bundan sonraki programlarına da herkesi bekliyoruz” ifadesini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑