Sapakpınar Mevkii, Kandıra Yolu, Sepetçi ve Sakallar Mahallesi’nde levha yenileme ve denetim çalışmaları tamamlandı. Yenilenen levhalar, sürücü ve yayaların trafikte daha güvenli hareket etmesini sağlıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ulaşımı güvenli ve konforlu hale getirmek için trafik levha yenileme ve yerleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Hasarlı veya solmuş levhalar hızla onarılarak tekrar kullanıma kazandırılıyor.
Kırsalda Denetim ve Yenileme
Bu kapsamda Sapakpınar Mevkii, Kandıra Yolu, Sepetçi Mahallesi ve Sakallar Mahallesi’nde levha çalışmaları başarıyla tamamlandı. Yenilenen levhalar, sürücülerin ve yayaların trafikte daha güvenli hareket etmesini sağlıyor.
2025’te 4 Bin Yeni Levha
Bu yıl kent genelinde 3.500 uyarı ve tanzim levhası, 500 bilgi levhası yerleştirilerek toplam 4 bin levha sahaya kazandırıldı.